Nyheder

Nyt Perspektiv aps

- nye perspektiver på ledelse og innovation

Nyheder

Ny udgave af Ledelse i Praksis er på gaden nu!

 

3. udgave af bogen Ledelse i Praksis

er i handlen nu. Find den hos din boghandler eller på saxo.com.

 

Læs mere om bogen her.

Event Management Conference, Mikkeli, Finland

 

Finske, russiske og tyske studerende arbejdede sammen om at skabe nye idéer og nye forretningsgrundlag for afholdelse af en International Week i Mikkeli, Finland. Her ses vinderne af den afsluttende konkurrence.

 

Konferencen blev afholdt 22. – 25. april 2013 på Mikkeli University of Applied Science i Finland og er en del af et EU-projekt, der har til formål at fremme fokus på oplevelsesøkonomien – specifikt på Promoting Event Management (PEM).

 

Projektet drives af finske, norske, russiske og danske universiteter, skoler og organisationer, der alle har spidskompetencer inden for skabelse og afholdelse af events.

 

Den danske delegation stod for afholdelse af workshops om at skabe forretningsmodeller (Business Model Generation) og forberede markedsføringen af en event (Eventens DNA). Den danske gruppe består af Roskilde Handelsskole og Roskilde Festival, som sammen har udarbejdet ”Paper on Sustainability and Event Management”, som blev præsenteret på konferencen. Dette paper kan findes under Artikler her på hjemmesiden.

 

Den norske delegation stod for afholdelse af workshops om brudfladen mellem eventen, dens målgrupper og formål på den ene side og den praktiske markedsføring på den anden side. Her blev præsenteret et ”Paper on Cultural Ventures and Intellectual Assets”. Den norske gruppe består af Lilehammer Kunnskapspark.

 

Nyt Perspektiv var repræsenteret ved Erik Staunstrup, der som en del af Roskilde Handelsskoles gruppe har medvirket ved både udarbejdelse og præsentation af de nye indfaldsvinkler om at inddrage bæredygtighed som en væsentlig faktor ved skabelse og markedsføring af events.

 

19. april 2013: Vores hjemmeside er blevet opdateret.

Nyt Perspektiv Aps, Harløsevej 255, DK-3400 Hillerød, tel +45 20974260

© Nyt Perspektiv Aps

Nyheder

Ny bog

Nyt Perspektiv har udgivet endnu en bog i samarbejde med IFLI: Når ledelse sker...

Læs mere her.

 

Projekter i praksis

 

Erik Staunstrup er medforfatter på ny bog om projekter i praksis.

Læs mere her.